Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Verlichtingsoplossingen van Schréder

Bij Schréder creëren wij praktische, duurzame en mooie verlichtingsoplossingen van het Colosseum in Rome tot de Kanaaltunnel.

Praktische verlichting van Schréder

Schréder staan wereldwijd bekend om zijn verlichtingsoplossingen. Wij weten dat verlichting belangrijk is. Wij zijn experts in het gebruik van licht tot zijn volle potentieel. Daarom zorgen wij voor veel verschillende bedrijven en steden voor LED-verlichtingsoplossingen die zorgen voor kostenreducties door besparingen op energie en onderhoud. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en een allesomvattende aanpak om totaaloplossingen te bieden op het gebied van verlichting.

Veilige werkomgeving

Verlichting kan mensen helpen, levens beïnvloeden, gemeenschappen ondersteunen en ruimtes, steden en de planeet transformeren. Daarnaast zorgt goede verlichting voor veiligheid. Bijvoorbeeld bij bedrijven. Een goede, maar vooral ook veilige werkomgeving heeft goed licht nodig. Hoe sneller en gemakkelijker het is om gevaar te zien, hoe gemakkelijker het is om dit te vermijden. Om die reden mag licht bij bedrijven niet flikkeren of verblinden. Traditionele ontladingslampen gaven altijd een andere kleur licht af. Hierdoor konden werknemers minder goed tekst lezen of kleuren herkennen. Niet heel handig op de werkvloer. Daarom werken wij met LED armaturen die veel natuurlijker licht leveren, vergelijkbaar met daglicht. Dit zorgt niet alleen voor beter zicht, maar ook voor meer alertheid onder werknemers en een verbetering van het concentratievermogen.

Duurzaam en goedkoop

Doordat wij bij Schréder werken met LED armaturen kiest u bij ons voor duurzaamheid. De armaturen gaan namelijk vaak tot wel tien jaar mee! En dat terwijl de gemiddelde terugverdientijd maar drie jaar is. Daarnaast leidt de aanzienlijke vermindering van de energie- en onderhoudskosten tot besparingen die de winstgevendheid ook nog eens enorm vergroten. Het is bij ons ook mogelijk om sensoren toe te voegen, die naadloos integreren met de bestaande gebouwbeheersystemen. Deze sensoren zien wanneer iemand de ruimte betreedt en gaan alleen dan aan. Wanneer deze persoon de ruimte weer uitgaan, gaat het licht ook uit. Dit zorgt voor extra besparingen, omdat er alleen licht brandt wanneer dit echt nodig is. Wij zijn kortom experts in het toepassen van licht. Het is onze drijfveer om alles te begrijpen en verkennen over het potentieel van licht. Voor iedereen.