Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Verschillende soorten screenprotectors

Bent u van plan een screenprotector aan te brengen? Lees dan verder. In dit artikel staan de twee soorten screenprotectors waar u uit kunt kiezen. Er is namelijk een glazen- en plastic screenprotector. Hieronder de voordelen en nadelen, zodat u makkelijk kunt kiezen welke screenprotector het beste bij uw samsung mobiel past.

Plastic screenprotector

Plastic screenprotectors worden over het algemeen het meeste verkocht. Het nadeel van een plastic screenprotector, is dat deze buigbaar is en daardoor de kans op bubbels onder uw screenprotector vergroot. In principe is dit geen probleem, als u uw mobiel maar goed schoonmaakt van tevoren en en in een stof vrije kamer gaat zitten. Een ander nadeel van een plasticen screenprotector, is dat deze gevoelig is voor krassen en uw mobiel niet 100% beschermt tegen barsten. Daartegenover is de mobiel tot zekere hoogte goed beschermt en is een plastic screenprotector wel goedkoper dan een glazen screenprotector.

Glazen screenprotector

Glazen screenprotectors worden minder vaak gebruikt. Een glazen screenprotector is gemaakt van gehard glas, waardoor deze geheel stoot-, kras- en val bestendig is. Een ander voordeel van een glazen screenprotector is dat je geen bubbels kan krijgen onder het scherm. Het is daarom eenvoudig om deze screenprotector aan te brengen. Daartegenover is een glazen screenprotector wel duurder dan de plastic variant. Een ander klein nadeel is dat een glazen screenprotector dikker is, maar dit gaat niet ten kosten van de werking van uw touchscreen.

Opzoek naar een screenprotector voor uw Samsung mobiel? Bij telefoonhoesjes-paradise.nl krijg je een gratis screenprotector bij elke bestelling die wordt geplaatst.

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/