Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Waarom altijd kiezen voor smok coils?

Voor de gebruiker van e-sigaretten is het heel belangrijk het uiterst genot te halen uit de gebruikte e-liquid. Primair bij dit gebruik is de mate van verdamping die wordt bereikt door de gebruikte coils. Deze verwarmen immers de vloeistof en brengen het in dampvorm. Coils van slechte kwaliteit zorgen voor onvoldoende damp waardoor de smaak niet geheel tot volle uiting kan komen. Tijd dus om over te stappen op smok coils.

Wat maakt deze coils nou zo bijzonder?

Coils van dit merk kenmerken zich door hun hoge verwarmingscapaciteit. Deze wordt bereikt omdat de coils een lagere weerstand hebben en vanwege het groter aantal windingen ook over meer oppervlak beschikken. Dit alles zorgt ervoor dat er meer warmte aan de e-liquid kan worden afgegeven. Ook hebben smok coils een speciale constructie die zorgt voor een maximale toevoer van damp naar de gebruiker. Verder wordt er gebruik gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Zo is het katoen dat gebruikt wordt in de evaporator 100% organisch.

Let er bij de aanschaf wel op dat de coils kunnen worden gebruikt in je e-sigaret. De connector met de coil dient precies te passen en dienen de batterijen wel het hoger stroomverbruik aan kunnen. Bij twijfel is het dus altijd goed om bij de tabakswinkel zelf langs te gaan met je e-sigaret.

Smok coils staan dus zeker garant voor optimaal plezier halen uit je e-sigaret. Let er alleen wel op dat de coils geschikt zijn ervoor.