Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Wat kan een SEO-marketeer voor je betekenen?

SEO staat voor Search Engine Optimization en is een onderdeel van online marketing. Iedereen met een eigen website wil dat deze goed gevonden wordt in een zoekmachine zoals Google. Neem bijvoorbeeld een webshop, of een website met informatie over een specifiek onderwerp. Als iemand op zoek is naar informatie die jij op je website aanbiedt, wil je natuurlijk dat de zoeker uitkomt op jouw pagina. Maar hoe bereik je dit? Hoe zorg je ervoor dat je pagina goed gevonden wordt door je doelgroep? Dat gaan we uitleggen in dit artikel. Lees snel verder en ontdek wat een SEO-marketeer voor je kan betekenen.

Wat is SEO precies?

We hebben net al kort uitgelegd wat de afkorting SEO betekent, maar nog niet uitgebreid wat het precies is en wat je er mee kunt. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Je optimaliseert een website door gebruik van de juiste zoektermen op de juiste plaats, en daardoor wordt de website beter gevonden in Google. Maar, er zijn daarnaast nog meer toepassingen die je kunt gebruiken om je website beter vindbaar te maken. Denk aan het gebruik van intern en extern linken, sterke titels, een goede meta-tag, alt-tags bij afbeeldingen en meer. Er zijn ontzettend veel toepassingen die je kunt gebruiken om je website een goede positie te geven in de zoekresultaten van Google. Echter, is het heel lastig om dit zelf toe te passen. Een beetje extra hulp zou ik dat geval geen overbodige luxe zijn. Denk er daarom eens over na om je SEO uit te besteden aan een SEO-marketeer

Uitbesteden of zelf doen

Wees verstandig en besteed je zoekmachine optimalisatie uit aan een expert die weet wat hij doet. Zo weet je in ieder geval zeker dat je SEO goed wordt uitgevoerd en dat je er veel voordeel uit kunt halen.

https://teamnijhuis.com