Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Welke verlovingsring moet ik kiezen?

Een verloving is een belangrijk moment in iedere relatie. Het is het moment waarop u en uw partner besluiten om samen oud te worden. Zo’n huwelijksaanzoek kan verschillend verlopen. Zo kunt u eerst om de hand van uw geliefde vragen aan de ouders van uw partner om dan samen een verlovingsring en een trouwdatum te kiezen. Wat nog spannender is, is als het huwelijk voor iedereen een verassing is. Klein nadeel is wellicht dat u dan wel zelf de verlovingsring moet gaan uitzoeken. Het moet natuurlijk wel een mooie ring zijn die past bij de stijl en smaak van uw partner. Gelukkig staat u hier niet alleen in. Er zijn online en offline genoeg juweliers en diamantspecialisten te vinden die u kunnen helpen met uw zoektocht naar de ideale verlovingsringen.

Standaard ringen

De meest standaard ring is toch wel een diamanten verlovingsring. Een solitaire ring of een drie-steens-ring met prachtig ingelegde, authentieke diamanten. Dit soort ringen hebben vaak de voorkeur omdat diamanten niet alleen laten zien hoeveel u over heeft voor uw partner, maar ook omdat de kwaliteit van diamanten altijd heel hoog zijn en u dus een prachtig sieraad aan uw partner cadeau doet. Diamanten zijn er dan ook in veel verschillende soorten en kleuren. Het meest gebruikelijk zijn ringen met transparante, gele, witte of zwarte stenen.

 

Wilt u net een stapje verder gaan en de ring nog specialer en persoonlijker maken? Dan kunt u bij veel juweliers tegenwoordig een gepersonaliseerde ring laten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gravering in de ring. Zoals elkaars namen, de trouwdatum of misschien hebben jullie onderling een mooi gezegde dat u wilt vereeuwigen in deze ring. Tijdens de bruiloft zelf wordt de verlovingsring natuurlijk vervangen door de trouwing. U kunt er ook voor kiezen in plaats van de verlovingsring, de trouwring te personaliseren.