Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

SEO (zoekmachine optimalisatie)

SEO (geschreven content)

Voor een goede SEO en SEA campagne moet eerst een goede SEO content worden geschreven.

Goed geschreven SEO-content is essentieel voor de vindbaarheid en kwaliteit van een website. Hiermee wordt de aandacht van potentiele klanten getrokken door middel van toegevoegde waarde. Dit kan in de vorm van tekst, beeld en video zijn. De website moet een goed opgebouwde tekst hebben die geoptimaliseerd is voor zowel zoekmachines als potentiele klanten. Benieuwd naar wat het beste voor jouw website werkt? Neem contact op via ralfvanveen.com

De juiste zoekwoorden

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste zoekwoorden. Dit doen wij door middel van een zoekwoordonderzoek. Met onze ervaring op het gebied van SEO en jouw vakkennis zorgen wij voor een lijst interessante zoekwoorden die passen bij jouw doelgroep.

Wanneer de juiste zoekwoorden zijn gevonden moeten deze ook op de juiste manier worden verwerkt. Wij adviseren je graag hoe dit het beste kan worden gedaan. 

Goede opbouw

Het hebben van de juiste opbouw zal ervoor zorgen dat de zoekmachines de inhoud van de website beter kunnen bepalen. Dit maakt dat de relevantie van een zoekwoord duidelijker is wat op zijn beurt weer bijdraagt aan een betere vindbaarheid. 

Een goede opbouw van de tekst zorgt er ook voor dat het gebruikersgemak beter wordt. Dit wordt gewaardeerd door de zoekmachines. Let hierbij op dat je de juiste headings en pakkende titels gebruikt. Dit was de SEO betekenis. Nu ga ik verder met het beschrijven van SEA.

Zoekmachinemarketing (SEA)

Met zoekmachinemarketing bereiken wij jouw doelgroep efficiënt en gericht met betaalde advertenties. SEA is één van de meest flexibele en kost-effectieve manier om potentiele klanten online te bereiken. Wij maken jouw bedrijf vindbaar op alle relevante kanalen zoals Video Advertising en het Google Display Netwerk.

Bij SEA wordt er pas betaald wanneer er iemand daadwerkelijk op de advertentie klikt. Dit betekent: Er wordt pas betaald wanneer er resultaat is. Bij Creative Ambition streven wij er altijd naar om het maximale rendement uit elke campagne te halen. 

Meetbaar 

Eén van de meest opvallende voordelen van SEA is dat alles meetbaar is. De prestatie van elke advertentie, zoekwoord of campagne wordt bijgehouden door Google Adwords en Google Analytics. Dit maakt dat er precies kan worden gekeken naar wat wel en wat juist niet werkt. Dit zorgt voor constante optimalisatie aan de campagnes waardoor de prestaties steeds worden verbeterd.

Verschillende kanalen 

Met zoekmachinemarketing is het mogelijk om verschillende kanalen in te zetten. Deze worden apart van elkaar bijgehouden in Google Adwords. Doordat er verschillende kanalen zijn kan er per bedrijf (en doelstelling) een afgestemde strategie worden ontwikkeld.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op met Ralf van Veen. Een SEO freelancer in rotterdam.

https://ralfvanveen.com/seo-en-sea