Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Tapijt en Laminaat Direct

Tapijt en Laminaat Direct uw woonrichter!

 

Tapijt en Laminaat Direct is uw complete woonrichter, u kunt bij ons terecht om een laminaatvloer, pvc vloer, vinyl en tapijt. Maar ook om raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Laminaat Aanbieding!

Tapijt en Laminaat Direct heeft een mooie aanbieding! Laminaat voor €19,95 per vierkante meter inclusief leggen, ondervloer, bijpassende plakplinten en een gratis schoonloopmat! Wij leggen door heel Nederland. Het enigste wat er eventueel bij kan komen zijn reiskosten. Wat ook een groot voordeel is dat u betaald naar het aantal gelegde vierkante meters. Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

Kunstgras

Houdt u niet van grasmaaien maar u wilt u grasmat toch altijd groen en strak hebben? Dan is kunstgras uw ideale grasmat. Wij hebben verschillende soorten kunstgras van verschillende merken. Maar natuurlijk ook van onze eigenmerk, die altijd scherp geprijsd zijn.

 

Click PVC

Het nieuwe laminaat wordt het ook wel genoemd click PVC. De voordelen van click PVC zijn:

  • Het is dunner dan laminaat
  • Slijtvaster
  • Het dempt meer
  • Het werkt minder

 

Tapijt en Laminaat Direct is topdealer van diverse bekende merken zoals Krono laminaatEgger laminaatMeister laminaatBalterio laminaat Parador laminaat en QuickStep.

https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl/